Voor wie therapie

THERAPIE NA SEKSUEEL MISBRUIK

Wanneer jij in je leven te maken hebt gehad met seksueel misbruik kan dat gevolgen hebben voor de manier waarop jij nu leeft. Je kan dan te maken hebben met verschillende lichamelijke en psychische klachten. Je kan daarbij ook last hebben van flashbacks, nachtmerries, angstaanvallen etc. Schaamte en schuldgevoelens zorgen ervoor dat je jezelf niets waard vindt waardoor je niet vrij kan leven.

Wil jij hierover praten, wil je weer grip op je leven dan ben je van harte welkom in mijn praktijk.

Tijdens mijn opleidingen en mijn vervolgopleiding bij TEBEYO heb ik mij verdiept in therapie voor hulp na seksueel misbruik. Ik heb mij aangesloten bij de organisatie van Ivonne Meeuwsen: Helen van Seksueel Misbruik. Zo blijf ik ook op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op dit gebied.

Meer informatie hierover kan je vinden op: helenvanseksueelmisbruik.

Ben jij slachtoffer van seksueel misbruik en wil jij hierover praten, maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en gratis.